keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Hola diciembre

Kuvista löytyvät kaikki parhaat kaverit täällä! 
Vesisateen yllättämät.
Kaverin synttäreille lähdössä! 
Lempikatu.
Vesisateen yllättämä katu.
Iltajumppa siskon kanssa - harvinaislaatuinen sellainen.
Kaverin fincalla, eli maatilalla/mökillä päivää viettämässä.
Samaisella fincalla.
Paras kaveri, joka on innostunut Suomesta mun ansiosta!
Sisko!
Kouluprojektin tekemistä asiaankuuluvien eväiden kanssa - medialunas dulces y mate!
Bongaa samasta kuvasta 4 vaihtaria ja 4 paikallista!
Hellepäivän viettoa kaverin uima-altaalla.
Ihana auringonlasku
Iloisena viettämässä siskon synttäri-juntadaa.

Hyvää joulukuuta ja hyvää kesälomaa!

Kuukaudet tällä puolella maapalloa on vilistänyt ohi älyttömän nopeasti. Laskin juuri olleeni täällä tasan sata päivää, ja mitä kaikkea niihin onkaan mahtunut. Itkua ja naurua, ikävää ja onnellisuutta. Nykyään ollaan jo todella voiton puolella tunnetiloissa - olo on kevyt ja iloinen, elämä hymyilee. Elämä on vakiintunut, kavereista tulee päivä päivältä tärkeämpiä, espanjan taidot paranevat (ja suomen taidot heikkenevät) ja olen argentiinalaistunut moneltakin kantilta.

Kuten jo alussa vinkkasinkin, me ollaan täällä aloitettu kolmen kuukauden kesäloma! Juuri oikeaan saumaan - parin viime päivän lämpötilat ovat huidelleet neljänkymmenen kuumemmalla puolella eikä koulussa istumisesta tulisi mitään. Olen viettänyt päiviäni nukkumalla pitkään, rentoutumalla ja kavereiden kanssa. Ylihuomenna pihan uima-allas saa täytettä, ja auringon ottaminen ja yömyöhään kestävät juntadat kavereiden kanssa voivat alkaa. Olen aika varma, että tulen pitkästymään loman aikana, mutta teen kaikkeni, ettei niin kävisi. 

Tänään vietän elämäni ensimmäisen itsenäisyyspäivän ulkomailla. Argentiinalaiset eivät kuulemma kovin juhli heinäkuista itsenäisyyspäiväänsä, joten minun hehkutukseni Suomen itsenäisyyspäivästä ei  ihan mene ymmärrykseen. Joka tapauksessa aion katsoa Linnan juhlia netistä, bongailla tuttuja ja nättejä mekkoja, ja kuvitella hetken olevani kotisohvalla. Tai pihalla leikkimässä lumella - tämänpäiväinen kuumuus sai minut ikävöimään lunta! 

Vetäydyn nyt nukkumaan teidän heräillessä lumiseen itsenäisyyspäivän aamuun - nähdään taas! 

4 kommenttia:

  1. Oon niin kateellinen ku sä oot siellä auringossa ja me palellutaan elävältä täällä Suomessa D: Nytki varmaa neljä peitoa ja villasukat ja silti kylmä, hrr...

    VastaaPoista
  2. Kiva Eve kuulla kuulumisiasi <3, näytät kuvissa niin kauniilta ja onnelliselta! Ja miksipä et näyttäisi, sillä noin pitkä ja kuuma kesäloma edessä. Täällä tupruttaa lunta ja "kiireinen" pikkujoulukausi menossa. Huomenna lähden íhailemaan Tukholman joulunaikaa ja tietysti pitää shopatakin. Ainakin talvisaappaat ovat ostoslistalla. Terveisiä myös Nikeltä ja Timolta ja varmaan mummikin yhtyy terveisiin!

    t. Imppu

    VastaaPoista
  3. Mekin oltiin ulkomailla itsenäisyyspäivänä, nimittäin etelänmatkalla Tallinnassa! Tarkotus oli ostaa joululahjoja, mutta niin vain shoppasin itelleni kaikkea :D Rahanmenoa ei voi estää...

    Hyvää joulukuuta sinnekkin! :)

    - Oona

    ps. postaus argentiinalaisesta sapuskasta ja ruokakulttuurista vois olla kiva :)

    VastaaPoista
  4. Joo, mä haluan kans postauksen sikäläisistä ruoista!! Ja sit kans sellanen argentiinalainen vs. suomalainen joulu -postaus olisi kiva!!

    Ja sit vielä sellanen, että miten paljon ihmiset siellä tietää Suomesta? Ja onko paljon, jotka ei ole koskaan koskeneet lunta??

    -v-

    VastaaPoista