lauantai 11. toukokuuta 2013

Lauantaiterveiset


Siinä pienet (ja tahtomatta turhan ujot) lauantaiterkut (suloisella aloituskuvalla varustettuna)!


9 kommenttia:

  1. Iiihana video! Mutta mites toi sun suomen aksentti ;) Ja ootko värjännyt hiuksia? Ne näyttää jotenkin tummemmilta kuin aiemmin... Mukavaa viikonlopun jatkoa sinne!

    -v-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mikäs mun suomenkielessä on vikana..? :D
      En ollut tossa videossa uusilla hiuksilla, just tulin tunti sitten kampaajalta ja nyt oon taas blondi! Videon tummuus oli juurikasvua... :D

      Poista
    2. Jotenkin äänenpaino on erilainen :) Tokkohan se nyt vähän muuttuu kun vuoden puhuu jorain muuta kieltä. Pitääkin viedä sut sitten Seinäjoen mökille heti, niin eiköhän se SUOMALAANEN puhetapa taas tartu!

      - Oona

      Poista
  2. samaistuminen päivien laskemisesta :D

    VastaaPoista
  3. Oi ihana Eve !! (: Kohta tuut takas kouluunki, jeejee. Nauti nyt viimesistä päivistä siellä toosi paljon.

    VastaaPoista
  4. Moikka! Oon ainakin toivottavasti lähdössä Argentiinaan vaihtoon 2014 AFS kautta. Ootko tyytyväinen järjestöön ja maahan? Ja jossain kuvassa olit hevosen selässä, ootko päässy siellä siis ratsastamaan ja ratsastitko Suomessa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi!
      AFS on tosi hyvä järjestö, ja se hoitaa asiat oikein hyvin Suomen päässä. Se, miten se sitten loppupeleissä toimii, riippuu aivan vastaanottavasta aluetoimistosta. Argentiinassa AFS on tunnetusti vähän niin ja näin, itselläni ei ole ollut ongelmia mutta kyllä vähän takkuilee asiat. Mutta suosittelen kuitenkin AFS:ää :) Aina jos on ongelmia niin voi kääntyä Suomen tai Buenos Airesin päähän niin johan hoituu asiat.
      Maahankin olen tyytyväinen, ja kaupunkiin. Tokikaan en voi sanoa, että lähde Argentiinaan koska mulla on ollut kivaa - sun pitää itse päättää mikä kiinnostaa! Kyllä varmasti jokaisessa maassa on omat plussat ja miinukset, mutta Argentiina on hyvä vaihtoehto :)
      Olen käynyt kerran ratsastamassa. Se tapahtui mun hyvän kaverin maatilalla, kun niillä on paljon hevosia. Kyllä täällä hevosia löytyy (enemmän kaduilta mutta toki on ratsastuskoulujakin) :D Suomessa ratsastin kun olin pieni.

      Tsemppiä ja kysele vaan jos tulee jotain mieleen! :)

      Poista